Bootcamp Amsterdam

bootcamptai-logo

Bootcamp is een hele leuke en mooie variant van fitness waarbij je niet alleen je kracht traint, maar ook jouw conditie, lenigheid en uithoudingsvermogen. De training is explosief waardoor je veel kracht en uithoudingsvermogen nodig hebt. Deze vorm van training wordt gegeven in kleine groepjes en werkt vaak met een cirkel werking. Na iedere oefening schuif je er eentje door. Zo blijf je altijd actief en staat er niemand stil. Deze manier van sporten komt uit Amerika. Vroeger voor de oorlogen hadden ze snel goede nieuwe mankrachten nodig. Deze troepen werden getraind met deze manier van sporten. Zo werden ze snel sterker en werden ze conditioneel ook beter. Naast het lekker sporten kun je dus ook bij Bootcamp Amsterdam gezellig samen sporten met je vrienden of familie.

1 op 1 training

Trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat de focus op jou ligt en je dus helemaal kunt sporten voor jouw doelen en op de manier die het beste werkt voor jou. Voordat je kunt sporten met een doel moet je eerst dit doel verwerken in een plan. Deze wordt tot in de puntjes gemaakt door een professional die precies weet wat goed is en wat er minder is. 

Hoe gaan ze te werk

Als je voor het eerst binnenloopt bij Bootcamp Amsterdam gaan ze samen met jou kijken wat jouw doel is en waar je nu staat. Zo kunnen ze perfect aan de slag om te zorgen dat jij jouw doelt binnen de kortste keren behaald.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*