Fit en slank

fit en slank

Wie wil dat nu niet…slank en fit zijn voordat de zomer begint. Jezelf laten zien in bikini of badpak zonder dat je je ongemakkelijk voelt over dat buikje en die wat dikkere billen. Fit zijn is tegenwoordig een hype. Vooral tijdens de coronaperiode, zijn een derde van de mensen een paar kilo zwaarder geworden dan voor deze tijd. We hebben binnen gezeten, lekker een zak chips open getrokken en alle films van de afgelopen periode op Netflix bekeken. Het is best fijn om eens helemaal los te gaan en niks te doen. Maar nu is toch de tijd gekomen dat we weer volop gezond gaan eten en genoeg gaan bewegen om weer helemaal fit en slank te worden.

fit en slank

Fit for life sports

Fit for life sports heeft een aantal programma’s die voor iedereen te doen zijn. Ben je van plan om de komende periode wat kilo’s te verliezen en jezelf weer helemaal fit te gaan voelen dan is het programma “Fit en slank” de juiste keus. In drie maanden tijd kun je met dit schema 8 tot 10 kilo kwijt raken. Dat gaat natuurlijk niet zomaar. Je moet er wel iets voor doen en overhebben. Professionele begeleiding zorgt er voor dat je je doel zal behalen. Het fit en slank programma biedt een gedegen draaiboek.

Persoonlijk plan

Ieder persoon is anders en zal op zijn eigen manier met een coach weer fit worden. Een intakegesprek zal aan het begin van het programma plaatsvinden. Aan de hand hiervan wordt een overzichtelijke planning gemaakt.

fit en slank

In ieder geval is er een 12 weken durend begeleidingstraject. Je wordt bijgestaan door een coach en voeding wordt helemaal op jou toegepast. Elke week is eer een nieuw voedingsmenu met een boodschappenlijstje. Regelmatig vinden er metingen plaats van je gewicht, omvang en vetpercentage.

Door af te vallen en de trainingen zul je je fitter gaan voelen. Kijk voor alle informatie op de website.