Wat zijn de tarieven personal trainer

begeleid worden

Misschien ben jij, net zoals ik een aantal maanden geleden was, op zoek naar een goede personal trainer die jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen. Je bent er dan vast wel achter gekomen dat er veel personal trainers zijn en dat deze allemaal heel verschillend zijn. Maar natuurlijk ben je wel op zoek naar de juiste personal trainer, eentje die bij jou past en jou op de juiste manier weet je begeleiden. Toen ik maanden geleden zelf ook op zoek was naar een geschikte personal trainer ben ik er achter gekomen dat je het soms maar gewoon een kans moet geven en het gewoon maar moet proberen. Natuurlijk spelen de tarieven personal trainer ook mee in een keuze voor een trainer. 

gemotiveerd blijven

Eerst proberen

Na mijn zoektocht naar een geschikte personal trainer ben ik bij Target Personal Training terecht gekomen. Want toen ik hun website bekeek zag ik iets wat ik echt ideaal vond. Target Personal Training heeft twee soorten personal training, dit is personal training 1.0 en 2.0. En wanneer je na de eerste maand personal training 2.0 of na de eerste week personal training 1.0 niet helemaal overtuigd of tevreden bent, dan hoef je je rekening niet te betalen. Zo kan je het eerst proberen en zit je nog niet meteen ergens aan vast. Heel enthousiast was ik begonnen met een personal training programma, ik vond het het proberen wel waard. Het beviel me eigenlijk gelijk erg goed. Doordat ik zelf enthousiast was konden de trainers me erg goed helpen en begeleiden, en dat vond ik wel heel fijn. Daarnaast vond ik de sfeer ook heel fijn en ik was er graag. Ook werd ik meteen goed geïnformeerd over de tarieven personal trainer. Wanneer je zelf niet zeker weet welke personal trainer goed voor jou is, is Target Personal Training zeker het proberen waard!

aan doelen werken